The Best bookmaker bet365

Menu

Câte ceva despre recordul DEZBATEREA.RO

Aşa cum v-am anunţat zilele trecute, publicaţia DEZBATEREA.RO a reuşit să adune un număr foarte mare de cititori. Peste 15.000

Am fost primii care au obţinut un astfel de record în Argeş.

Imediat ce am reuşit să stabilim acest record, a apărut un articol în presa locală care spune că cititorii pot fi cumpăraţi, naiba ştie prin ce metode, pentru derizoria sumă de... 71 de lei. 

Nu negăm că ar exista astfel de metode. 

Noi însă putem să arătăm că cel puţin unul dintre articolele scrise pe DEZBATEREA.RO a fost atât de citit - nu numai în România, ci şi în lume - încât ne-a adus cea mai mare parte dintre cei 15.000 de cititori. Potrivit datelor furnizate de Trafic, articolul a fost citit foarte intens în străinătate, probabil - bănuim noi - de către românii din diaspora.

Acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Este vorba de articolul intitulat "Tortura pe înţelesul tuturor - o carte de Florin Pavlovici. Iată ce au putut românii să facă românilor!"

Articolul despre care vorbim - şi care a generat această audienţă - este, aşa cum v-aţi dat seama, recenzia unei cărţi. Această carte este scrisă de un fost deţinut politic. Numele său este Florin Pavlovici - şi a făcut puşcărie pe timpul comunismului. Într-o ţară tarată de comunism, mărturiile lui Pavlovici nu le-au rămas indiferente cititorilor.

Şi acum urmează partea cea mai interesantă.

Articolul a fost preluat integral de ziare on line şi de bloguri din toată ţara.

Le mulţumim, pe această cale, tuturor celor care ne-au preluat. De ce? Fiindcă ororile comunismului - care nu se studiază la lecţia de istorie, în şcoli - trebuie cunoscute.

Cei care au dar SHARE - ziarişti sau bloggeri - au fost oameni cât se poate de corecţi: au citat atât sursa recenziei, creând şi link pentru publicaţia DEZBATEREA.RO, cât şi numele autorului: Mihai Alexandrescu. 

 

În cele ce urmează, pentru a descuraja orice speculaţii, vom publica nişte print-screen-uri ale publicaţiilor care au preluat articolul nostru, generându-ne şi nouă audienţă.

Mai întâi, iată cum apare acest articol, indexat de Google, în pagina 1, rândul 4, cu link DEZBATEREA.RO

Articolul nostru a fost preluat de către STIRI.BOTOSANI.RO. Sub articol se văd numele autorului şi al publicaţiei. Le mulţumim!

Acelaşi articol este reprodus de ZIARELIVE.RO. Le mulţumim!

Pagini tematice, de pe Facebook, despre inchisorile comuniste şi despre crimele comunismului, ne-au pus link. Le mulţumim!

Unii bloggeri ne-au preluat, de asemenea, articolul. Le mulţumim!

Şi aşa mai departe...

Aşa se explică de ce o singură postare a obţinut, în doar câteva zile, 36.000 de vizualizări şi aproape 6k LIKE-uri.

Toate aceste preluări ne onorează.

În plus, noi nu putem să modificăm, după bunul nostru plac, contorizarea individuală a articolelor.  

Dacă unii simt nevoia să plătească 71 de lei pentru a fi citiţi, e treaba lor.

În ce ne priveşte, preferăm să scriem. Şi să ne adunăm mai mulţi "la umbra unei idei".

Mulţumim încă o dată celor care au preluat acest articol, citând sursa şi numele autorului.   

      

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU