The Best bookmaker bet365

Menu

Non-bilanţul lui Victor Ponta. VĂ OFERIM NOI UN BILANŢ ALTERNATIV!

Pentru membrii cu carnet de partid, Ponta a făcut un bilanţ după trei ani de guvernare PSD. 

Alţi oameni sunt de părere că Ponta a făcut doar un eseu sub-mediocru împotriva lui Cătălin Predoiu. 

Şi, dacă tot e vorba de bilanţ, hai să facem şi noi un bilanţ alternativ al guvernării Ponta. Pe scurt, fără comentarii sofisticate.

Cam asta înseamă Victor Ponta, după părerea noastră, după 3 ani de zile:

1. Marţea Neagră - toate scandalurile legate de Legea Amnistiei şi Graţierii. (Parcă ar fi ştiut că DNA o să pornească tăvălugul şi o mulţime de hoţi vor intra la pârnaie.)

2. Ordonanţa 55 - care a legitimat traseismul politic. (Le-a dat dreptul primarilor să fie curve, pe faţă.)

3. Ordonanţa 49/2014 - să intre la facultate toţi analfabeţii care n-au fost în stare să-şi ia Bacalaureatul. (Ţara te vrea prost!)

4. Plimbarea cu barca printre sinistraţii inundaţiilor. (N-o să-l uităm în veci pe Ponta, filmat de cameramani, în barcă, printre românii cu casele luate de ape. Alături de Dragnea Liviu, desigur.)

5. Modificarea Codului Fiscal. (Impozitează bacşişul pe care-l laşi chelneriţei de la cârciumă, dar şterge datoriile Rompetrol, de sute de milioane de euro. Foaaarte inteligent!)

6. Recent, Ponta s-a prefăcut că nu pricepe mesajul antiguvernamental al sidicaliştilor de la Dacia. Aceştia au protestat împotriva Guvernului, iar Ponta a minţit că au protestat împotriva patronilor lor. (Jalnic! Patetic!)

7. Incompetenţa privind organizarea urnelor de vot în diaspora. (De fapt, plecând de la acest considerent, Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, asta este încununarea activităţii lui. Dacă a prins voce, după acel eveniment, e pentru că Ioannis "îi caută în corniţe".)

8. E de presupus că nu l-a susţinut niciodată, cu adevărat, pe Crin Antonescu la preşedinţia României. Din cauza asta s-a şi rupt USL.

9. Defavorizarea Argeşului. Toate instituţiile importante s-au mutat la Alexandria şi la Călăraşi. (Păcat, Ponta avea bazin sindical PSD-ist serios la ARGEŞ. Avea!)

10. PSD are majoritate în Parlament. De ce nu modifică Legea Achiziţiilor Publice, ca să se poată construi mai repede Autostrada Piteşti-Sibiu? (Păi, poate tocmai fiiindcă autostrada asta nu trebuie construită, de aia.)

11. Introducerea accizei la benzină, cică să punem bani de-o parte pentru construcţia de autostrăzi. (Care autostrăzi?)

12. Ponta a fost, ieri, autorul celei mai ridicole decaraţii din ultimii 25 de ani: "Promisiunea că Băsescu şi Udrea vor intra la închisoare este parţial realizată." (Adică Victoraş îşi permite să promită cine intră şi cine nu intră la puşcărie? Îngrijorător.)

Şi câte şi mai câte...

Dacă Ponta vrea bilanţ, îi facem noi bilanţ după 3 ani de PSD! 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU