The Best bookmaker bet365

Menu

Manipulările la care am asistat în 2017

MOTTO - Michel Aflaq: "Filosofiile şi învăţăturile venite din Occident cotropesc mintea arabă şi îi fură loialitatea."

Am stat mult timp să mă gândesc la ce s-a întâmplat, în 2017, în România, din punct de vedere propagandistic.

Propaganda partidului unic mi s-a părut pe cât de interesantă din punct de vedere al mecanismului, pe atât de tristă ca român ce mă aflu. Am fost martorul unei operaţii de mutilare a mentalului colectiv căreia m-am gândit să-i găsesc un corespondent din punct de vedere structural pentru a o putea explica mai bine şi cred că am şi găsit acest corespondent.

Ei bine, propaganda mâncată pe pâine de români în anul 2017 seamănă structural, întrucâtva, cu propaganda socialismului de tip Baas. Au lipsit consecinţele practice, au lipsit abuzurile extreme, au lipsit exproprierile companiilor străine, a lipsit "perfecţionarea" până la fanatism a obsesiei anti-occidentale şi "finisarea" unui lider-personaj precum cei din Orientul Mijlociu, dar structura mecanismului este asemănătoare.

Apropierea pe care o fac de socialismul Baas nu trebuie să vă mire, fie şi numai pentru faptul că ştim cu toţii de legăturile pe care Ceauşescu le-a avut cu ţările Orientului Mijlociu, aşa că urmaşii lui politici n-au "împrumutat" numai de la bolşevici metode de spălare pe creier.

Poporului român i s-a spus, în 2017, până la saţietate că este suveran absolut în ţara lui şi că americanii şi Occidentul reprezintă răul. Şi nu a fost vorba de suveranitatea în sensul ei constituţional pe care niciun alt stat şi, din câte ştiu, niciun român nu a îndrăznit s-o submineze. Ci de o suveranitate de tip mitic, o suveranitate trans-constituţională, cu origini dacice, care nu permite aici, "pe aceste meleaguri", nici know-how american, nici libertarianism occidental (puriştii ar spune "libertinaj"), nici cosmopolitism.

Curentele dacopate, având în subtext suveranitatea mitică, au prins cheag pe internet.

O mulţime de români săraci cu duhul din născare şi neşcolarizaţi din pricina precarităţii sociale au început să creadă că ei sunt "daci" şi că, fiind aici de la începuturile începuturilor, orice influenţă "americană" este de natură să le violeze tradiţiile şi substanţa fiinţială.

Mixtura (care trădează o uriaşă incultură) între creştinismul consubstanţial poporului român şi desenul lupului dacic nu s-a mai obosit nimeni s-o explice, au fost destui imbecili care s-o îngurgiteze, după ce alţii au regurgitat-o.

Aceşti oameni sunt incapabili să admită că "suveranitatea absolută" este un concept profund discutabil într-o lume profund interconectată, în care ţările nu-şi mai pot oferi singure produsele necesare vieţii moderne, fiind obligate, pe cale de consecinţă, să conlucreze, să împartă resursele şi cunoaşterea, să încurajeze spiritul comunitar continental.

Totuşi, niciun politician al partidului unic nu vede o ameninţare a acestei suveranităţi în contextul celor 4 milioane de români plecaţi, din cauza sărăciei, peste tot pe Terra.

Şi aici vă rog să vă amintiţi momentele în care s-a discutat ca acestor români să nu li se mai dea dreptul, prin lege, să voteze pentru ţara lor.

De fapt, votul lor a fost sabotat - dacă vă amintiţi - cu prilejul ultimelor alegeri prezidenţiale.

Românul plecat din România, cel puţin la un moment dat, n-a mai putut fi suveran pe votul lui. Cu toate astea, suveranitatea dacică a fost o idee de forţă a propagandei lui 2017. 

Ipocrizie? Nici măcar. Propagandă ieftină.

Este inutil să mai spun că lucrurile astea "au prins" doar la cei needucaţi. Românii destupaţi la minte au vizitat Occidentul, judecă viaţa cu măsură occidentală, iar cei care au vizitat Dubaiul şi Arabia Saudită ştiu foarte bine că aceste locuri au fost construite cu bani proveniţi din concesionarea resurselor către americani. Aceşti români înţeleg altfel suveranitatea, adică o înţeleg corect, în sens constituţional.  

Ca şi la socialismul de tip Baas, religia a jucat un rol central.

Sigur, nu a fost vorba de Allah, ci de moaşte, de catedrală şi de Dumnezeu. La români, Dumnezeu nu are un nume, el este Dumnezeu şi atât. Autoritatea singulară, divină, pe care propaganda o foloseşte cu scopul de a uniformiza gândirea a milioane de oameni într-unul şi acelaşi sens, mesajul politic având o forţă deosebită dacă este transmis pe canal religios.

Tovărăşia dintre politicieni şi preoţi este de netăgăduit. În România lui 2017, a fost reformulat, aproape la fiecare pas, mitul că deasupra tuturor românilor este un Dumnezeu, iar creştinismul nostru milenar a fost, printre altele, o modalitate de rezistenţă istorică în faţa tuturor contropitorilor (în speţă otomanii şi occidentalii, niciodată ruşii), iar astăzi un lucru foarte important este să ne ferim de "necredincioşii" şi "ateii" care vin din Occident, să ne spurce ţara.

S-a spus până la saţietate că aceşti occidentali vin aici cu homosexualii lor şi cu lesbienele lor să corupă drept-sexualul popor român. Singura noastră prioritate este să terminăm Catedrala Mânturii Neamului şi să redefinim familia, restul poate să mai aştepte. Iată metodele noastre de a face faţă "asaltului american"!

Puţini politicieni au fost suficient de realişti încât să spună că cele 600 de milioane de euro care au fost vârâţi în Catedrală ar fi fost suficienţi pentru reabilitarea tuturor spitalelor din România sau că familiile din România se confruntă cu multe alte probleme decât cele care ţin de reglementarea sexuală şi constituţională: sărăcia, boala, incultura, lipsa igienei, mortalitatea infantilă, violenţa.

Noi, românii, suntem toţi ortodocşi, la noi familia arată într-un fel anume, orice altă formulă familială este de sorginte "diavolească" şi va fi pedepsită prin arderea în focurile veşnice ale Iadului. Iar preoţii care se simt desori chemaţi să dea verdictul moralităţii asupra relaţiilor sexuale dintre adulţi (combătând, de exemplu, legalizarea prostituţiei) au un statut social anume, ei sunt ambasadorii noştri către Dumnezeu şi ai lui Dumnezeu către noi.

Oricât vi s-ar părea de bizar, milioane de români cred sincer lucrul ăsta şi, pentru că cea mai la îndemână modalitate de a căpăta un loc în Rai este aceea de a băga mâna în buzunarul şi aşa sărăcit, nu puţini români sunt aceia care, în pelerinaj la moaşte, se duc fie cu bani, fie cu covoare, fie cu mâncăruri, fiecare cu ce poate.

Astfel, groase accente teocratice au fost subliniate prin filmarea şi difuzarea propagandistică a sute de mii de oameni plecaţi în plerinaj la moaştele sfinţilor, pentru a sublinia încă o dată creştinismul poporului român.

Necredincioşii şi persoanele de altă religie - care în mod sigur nu sunt de acord ca banii din taxele lor să sponsorizeze biserica - n-au decât să se împace cu situaţia, iar crucea, simbol religios, şi-a păstrat locul într-o instituţie eminamente laică - Parlamentul.

În această instituţie purtătoare de cruce un ales al poporului a susţinut nu demult că deţine poze în care o colegă face sex anal.

(Suntem, carevasăzică, români creştini doar la nivel declarativ, comportamentele trădează altceva.)

Cruci şi icoane pot fi întâlnite şi în alte instituţii laice din România, deşi acele instituţii sunt profund corupte, iar corupţia nu ştim cât de bine se împacă cu morala creştină.

Suveranitatea (înţeleasă mitic-dacopat) şi religia (propagandistic reformulată în manieră naţionalistă) au fost doi piloni ai propagandei.

În siajul lor, a fost cultivată ura faţă de Occident şi faţă de Statele Unite ale Americii. Aceştia nu trebuie "să se bage în treburile noastre, pentru nici noi nu ne băgăm în treburile lor". Occidentul este, practic, cel care ne subminează atât suveranitatea (cu multinaţionalele), cât şi religia (cu libertarianismul gândirii şi cu filosofia toleranţei.) 

Toate astea mi-au adus aminte de o frază pe care a scris-o cel mai mare teoretician Baas şi anume Michel Aflaq: "Filosofiile şi învăţăturile venite din Occident cotropesc mintea arabă şi îi fură loialitatea."

Or, la noi a fost vorba de cotropirea "sufletului românesc" de "soroşişti" şi de "statul paralel". Aceştia "nu simt româneşte", orice ar însemna acest lucru.

S-a transmis pe toate căile, în 2017, că gândirea de tip occidental a cotropit mintea românilor şi că le-a furat acestora loialitatea faţă de ţara lor. Soroş a devenit principalul agent occidental de deznaţionalizare.

Acesta şi-a creat "agenţi" prin bursierii pe care i-a şcolit în vest prin "Fundaţia pentru o Societate Deschisă" şi i-a repartizat, apoi, în toate sistemele societăţii româneşti, să le infecteze cu idei anti-naţionale. Aceşti "agenţi", sub masca luptei împotriva unei presupuse corupţii şi a luptei pentru un aşa zis "stat de drept" nu vor decât să distrugă România.

"Statul paralel", o altă invenţie schizoidă, a devenit principala cauză pentru care guvernanţii nu pot să dezvolte România, să construiască autostrăzi, spitale şi şcoli.

Practic, acest "stat paralel" îi arestează pe cei care îşi iubesc cu adevărat ţara şi vor adevărata ei propăşire.

(Pare ilar? Este ilar. Însă - la acest moment - ideea de "stat paralel" încă mai are loc în propagandă, chiar dacă, peste 10 ani, mulţi români vor râde de ea.)

Timp de un an de zile, românii au fost modelaţi să creadă că este bun un stat monopartit, supus în totalitate partidului unic, legitimat de trei milioane de voturi şi care este, de fapt, statul real.

Orice protest social şi orice reacţie negativă a societăţii civile au fost considerate de către propagandă "anti-democratice" şi, bineînţeles, au fost instrumentalizate de "agenţii soroşişti".  S-a dorit o societate paralizată, blocată, fără reacţie. "O societate" - ca să-l citez pe Paul Berman - "a cărei structură elimină din ea însăşi orice contestare a propriei forme şi direcţii de mers, o societate care a atins unitatea finală." Şi sigur că această "unitate finală" nu putea fi alta decât partidul unic de guvernământ.

N-a mai fost de lucrat decât la un singur lucru, crearea simbolului viu, a Conducătorului, a modelatorului de istorie, a apărătorului neamului de agresiunile exterioare, în speţă occidentale, europene.

Ca modelator de istorie, Conducătorul este scutit de reguli morale. De legi. El trebuie să pară inocent în faţa poporului, în faţa DNA, în faţa tribunalelor, în faţa justiţiei pământene.

Iar dacă acestea se încăpăţâneze să-i pună în evidenţă faptele care-i compromit inocenţa, ei bine aceste organisme statale aparţin, de fapt, iluzoricului şi maleficului "stat paralel" şi trebuie desfiinţate, pentru conservarea purităţii naţionale şi a lui însuşi.

Aşa că biata justiţie pământeană a trebuit să fie modelată aşa încât să nu-l mai atingă pe Conducător şi pe acoliţii lui.

Prin adularea acestui Conducător căruia noile legi aveau să-i asigure impunitatea  şi care întruchipează spiritul românesc, toţi românii au să-şi redobândească natura lor pură, originară. Aceea în care te numeşti român dacă votezi doar cu partidul unic, mănânci mici, bei bere, te duci la moaşte, crezi că biata colibă fără apă şi canalizare din mediul rural românesc în care te-ai născut este palat etc.

În această filosofie, obedienţa trebuie să fie în masă.

Mă întreb când va fi făcut următorul pas şi anume scoaterea României din Uniunea Europeană. 

Prezenţa României îi UE este tot ce mai împiedică actuala putere să se absolutizeze şi să devină totalitară. 

Deja, unele instituţii nu mai afişează steagul UE.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU