The Best bookmaker bet365

Menu

Aşa au pus batista pe subiectul Timmermans!

În ziua în care Frans Timmermans a vizitat România, televiziunile anexate PSD au evitat subiectul.

Au discutat despre pensii, despre vreme şi despre mărţişoare.

Evenimentul a fost exceptat din două motive. 

Mai întâi, publicul acestor televiziuni - complet ignorant - este departe de filosofia UE şi de liderii UE. Pentru acest public, restul ţărilor europene sunt, efectiv, pe o altă planetă, într-o altă constelaţie. N-avea rost să ocupi de pomană spaţiul de emisie. Timmermans este, de asemenea, un personaj străin, pentru publicul care mănâncă mici şi bea bere la pet. Se înţelege, după titulatură, că este un fel de şef, acolo la el acasă. Iar "dacii liberi" nu au nevoie de şefi străini, nu-i aşa? Ei au aplaudat 25 de ani un cizmar şi acum îl aplaudă pe Liviu Dragnea.

Apoi, atunci când au abordat, cât de cât, subiectul venirii lui Timmermans, televiziunile l-au neutralizat, ducându-l în zona populist-naţionalistă: ce caută Europa să se bage în treburile noastre? Că noi nu ne băgăm în treburile ei. Şi dacă a venit Timmermans, prim vicepreședintele Comisiei Europene, ce-i cu asta? Are el vreo treabă aici? N-are nici o treabă. Păi, şi atunci de ce să ne preocupe?

Televiziunile ca televiziunile, n-au bifat subiectul. O televiziune privată alege ce să dea pe sticlă.

Dar nici guvernul n-a spus nimic. Iar asta nu este "fair" pentru cetăţeni. Acei cetăţeni care şi-au dorit ca România să fie o ţară europeană.

Derizoriul total a fost atins cu declaraţia lui Meleşcanu: „Mesajele lui Timmermans au fost extrem de încurajatoare. Ne-a bătut pe umăr.” Adică acel om a venit aici pentru o bătaie pe umăr. Ridicol!

A fost momentul în care nouă, tuturor celor care încă mai suntem în România ne-a fost jignită inteligenţa pentru a mia oară de când Liviu Dragnea păstoreşte guverne. 

Genul ăsta de comportamente se adună. Românii, astfel ofensaţi, strâng rândurile. Şi, probabil, va câştiga alegerile acel partid care va şti să comunice cu acest nucleu social îndelung ofensat.  

sursa foto - Wikipedia

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU