The Best bookmaker bet365

Menu

Mă delimitez clar de toți PSD-iștii acoperiți din PNL. Și de puciurile lor ieftine

„Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea, să abandoneze de-acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos!”

Sunt exact cuvintele spuse de președintele PNL, Ludovic Orban, în martie 2018, când PNL a decis că-l va susține, în cursa prezidențială, pe Klaus Iohannis.

Și sunt exact cuvintele pentru care un număr de oameni, printre care mă număr, sătui fiind de abuzurile Ciumei Roșii, au decis să facă parte din PNL și să producă schimbarea atât de necesară în această țară: despărțirea de PSD, de comuniști și de comunism. 

Acești oameni tineri, printre care mă număr, au devenit membri de partid, deși sunt scârbiți de politică. Vreau să spun de duhoarea fetidă pe care Ciuma Roșie a lăsat-o, în România, în ultimii 3 ani de zile.

România este o ruină. O țară de emigrație, la fel ca Siria. 

Dar noi suntem o generație nouă - oameni de până în 45 de ani - și nu suntem dispuși să ne îngropăm în această țară, înghițind mitocăniile unor politicieni din PNL care cred că pot face aranjamente pe sub masă cu urmașii comuniștilor pentru interesele lor meschine și lovind, astfel, singurul partid politic cu perspective reale de a da României o nouă șansă și o altă dimensiune. 

Asta nu mai e politică, atunci când bătrânii mor în spitale, copiii mor în orfelinate, iar tinerii pleacă pe capete în Occident! Asta nu mai este politică într-un județ cum este Argeșul, unde Ciuma Roșie câștigă de 30 de ani!

Deocamdată, nu regret pasul făcut. 

Însă trebuie să recunosc că urme ale fostei USL încă se mai fac simțite în PNL Argeș. 

În primul rând, îmi pare rău pentru liberalii adevărați, cei care au un adevărat atașament pentru acest partid politic și pentru valorile lui. Acești liberali autentici nu meritau - și nu merită nici acum - ca o sumă de comuniști întârziați în PNL să șifoneze imaginea partidului și să aibă încă o influență nefastă în politica și ambițiile acestei formațiuni politice.   

Acest lucru a devenit evident, săptămâna asta, când o grupare de oameni, chiar înainte de debutul campaniei electorale prezidențiale, s-au gândit să slăbească PNL Argeș printr-un scandal de presă construit ieftin și prost și prin drumuri caragialești la București. 

Cine sunt acești oameni? 

Nu l-am văzut pe niciunul dintre ei ieșind, vreodată, în conferințe de presă împotriva PSD. 

Nu l-am văzut pe niciunul dintre ei vorbind împotriva primarului PSD, împotriva președintelui de CJ, împotriva administrației PSD-iste în general. Pe niciunul! Stau pitiți, crezând că nimeni nu observă jocul lor ipocrit.  

L-am văzut, în schimb pe Adrian Miuțescu (tunând și fulgerând împotriva PSD și declanșând, mai nou, o moțiune de cenzură împotriva lui Dan Manu, moțiune pe care unii puciști au și declarat că n-o susțin), pe Gelu Tofan (luând de fiecare dată poziție împotriva abuzurilor PSD), pe Narcis Sofianu (care scapără la vot în Consiliul Local împotriva PSD) și, bineînțeles pe mine, Mihai Alexandrescu (care scriu de vreo 20 de ani, în presă, împotriva PSD, dacă vreți pot publica vreo câteva cărți pe tema asta). 

Ceilalți? Puciștii? 

Nimeni nu-i vede - și nu i-a văzut vreodată - împotriva Ciumei Roșii!

Unul are probeme cu integritatea și vrea pensie specială, ba încă sugerează parlamentarilor că ar fi bună o lege care să-i scape pe cei ca el de incompatibilități. Te cuprinde revolta! 

Altul a fost turnător la fosta Securitate comunistă și, din interiorul PNL, simpatizează pe față (și sfidător) cu PSD. Ți-e și silă! 

Altul îl susținea pe Tudor Pendiuc la alegerile din 2012, împotriva oricărei logici și împotriva oricărui bun simț. Iar PNL Pitești pierdea încă o dată alegerile, așa cum a pierdut mereu în ultimii 30 de ani!  

Alții s-au ales cu funcții importante în aparatul de stat pe vremea defunctului USL și, ca să le obțină, se jurau că PNL face o treabă excelentă ținându-se de mână cu PSD. Acum stau și ronțăie salarii grase, fără nicio responsabilitate, pentru că așa e la stat, iar în partid se țin de puciuri, dar de la distanță să nu-i simtă nimeni.

Alții au avut procese și le-au pierdut compromițându-se iremediabil, au ieșit din politică, dar au lăsat în urma lor niște cozi de topor fără caracter și fără personalitate, plus duhoarea unor milioane făcute necinstit. 

Unii sunt primari, notorii pentru relațiile pe care le au cu PSD. 

Alții sunt membrii ai unor servicii secrete și țes ca păienjenii împreună cu amicii lor din partid.

(UPDATE: orice asemănare tendențioasă cu unele personaje este nulă și întâmplătoare.)

Așa se face că o bună parte din electorat păstrează în minte dictonul că ”PSD și PNL sunt aceeași mizerie”, iar noi cei care astăzi suntem în PNL, generație tânără, de până în 45 de ani, efectiv dăm cu mătura mizeria făcută de ei, încercăm, prin muncă și prin expunere mediatică, să recompunem imaginea liberalismului în fața unui electorat din ce în ce mai sceptic.  

Ca om de presă știam toate astea. 

Ca om de partid, mi-am asumat să lupt, pe orice cale, împotriva rămășițelor USL și să conving electoratul că noi suntem cei care le facem vânt comuniștilor în groapa de gunoi a istoriei. (Sper să văd pe liste la CL, CJ și Parlament numai oameni de viitor, România are nevoie de o schimbare esențială.)

Ca om pur și simplu, vreau ca Argeșul să voteze altceva decât PSD. Fiindcă Argeșul a rămas un județ sub dezvoltat, iar Piteștiul a ajuns un tomberon urbanistic. 

Schimbarea politică o poate face doar un PNL puternic și deparazitat de cei care - în primării, în consiliile locale, în instituții - fac încă blat cu Ciuma Roșie.  

Da, îmi doresc ca PNL să scape de cozile de topor ale PSD.

Unii au spus că noi îl apărăm pe Adrian Miuțescu, iar el nu merită asta. Da, suntem de acord ca Adrian Miuțescu să inițieze o moțiune împotriva lui Dan Manu și suntem de acord cu toate luările sale de poziție împotriva PSD. 

Pe Adrian Miuțescu nu-l apărăm. Și nu-l tămâiem. Suntem în 2019, iar tămâierile de tip comunist sunt nedemne pentru oameni ca noi. Cu Adrian Miuțescu avem un parteneriat politic statutar, ca între membrii de partid și președinte. Parteneriatul că PSD va pierde alegerile, iar PNL va câștiga - în Pitești și în Argeș. 

Câtă vreme, Adrian Miuțescu nu are niciun blat cu PSD, câtă vreme ridică scorul electoral al filialei Argeș este, pentru noi, un politician valid. 

Nevalizi sunt cei care partizanează, în 2019, cu PSD. 

Scopul este unul singur: schimbarea culorii politice în Argeș.

Iar asta se va întâmpla CU voia sau FĂRĂ voia rămășițelor USL-iste care s-au cam îngrozit că PNL Argeș și-a dublat procentul și dă emoții PSD.

Așa cum spuneam, mă delimitez clar de toți PSD-iștii acoperiți din PNL. Și îmi este rușine cu ei.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU