The Best bookmaker bet365

Menu

Generația mea nu va accepta niciodată acest tip duplicitar de a face politică

Vă rog să analizați următoarea propoziție: ‚Am fost scoasă din cursă de standarde duble și de jocuri politice făcute... Am voturile a milioane de români’.

Faptele sunt următoarele: Rovanei Plumb i s-a solicitat de către comisa juridică a Parlamentului european să clarifice unele neconcordanțe din propria declarație de avere. Un lucru normal, nimic extraordinar. Un calcul simplu arăta faptul că veniturile minus cheltuielile efectuate dădeau cu rest. Nemaivorbind de faptul că, între declarația depusă în țară și cea depusă la Parlamentul european, erau diferențe uriașe de venituri.

Doamna în cauză, care reprezenta România în acest context, nu a considerat moral să clarifice situația, motiv pentru care comisia JURI i-a respins, irevocabil, candidatura. Motivul invocat de către juriștii europeni: candidata nu îndeplinește condițiile MINIMALE de integritate pentru a ocupa această funcție și este incapabilă să-și exercite funcțiile în conformitate cu Tratatele și cu Codul de conduită.

Care a fost reacția candidatei? Cea din propoziția supusă analizei dvs.

Ce putem înțelege de aici? Minți în declarația de avere, nu poți justifica veniturile, ești prins, invoci standarde duble? Amintești de milioanele de voturi ale românilor ca și cum aceștia ți-au dat mandat pentru un astfel de comportament rușinos?

Ce fel de politică înțeleg să facă acești oameni?

Generația mea nu va accepta niciodată acest tip duplicitar de a face politică. Trebuie să înțelegem să nu mai votăm mincinoși, hoți, imorali, ci să-i susținem pe aceia care dovedesc prin comportament, nu doar prin vorbe, că respectă legea, că vor să facă bine comunității și că ne pot reprezenta cu cinste la nivel european.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU