The Best bookmaker bet365

Menu

Un politician care stă pe o mină de aur: Tică Manuel

Ca politician ai mult de câştigat, dacă eşti recunoscut şi apreciat de o comunitate numeroasă - să zicem de o comunitate religioasă. Practic, stai pe o mină de aur. Este cazul lui Tică Manuel. 

Este membru al CJ Argeş din 2012, ales pe listele PDL, şi face parte din Comisia de Sănătate şi Protecţie Socială. De profesie este inginer. Aparţine cultului neo-protestant. Cât ar putea conta acest lucru veţi vedea în cele ce urmează.

Tică Manuel, ca membru al comisiei specificate mai sus, s-a ocupat de copiii instituţionalizaţi şi a lucrat cu fundaţia "Misiunea fără frontiere". De asemenea, a participat la formarea profesională a copiilor care au împlinit 18 ani şi, pe cale de consecinţă, au fost scoşi din casele de copii.

Iată o declaraţie a lui Tică Manuel:

"De asta am intrat în această comisie, plus în Consiliul Director al Direcţiei Generale de Protecţie Socială şi a Copilului - pentru că mă interesează acest segment foarte mult. Încerc să lucrez, în comisie, cât mai bine pentru rezolvarea problemelor de sănătate ale copiilor şi pentru rezolvarea problemelor care apar în spitale. În CJ avizăm proiectele de desfăşurare de achiziţii pentru spitalele din Argeş şi celelalte servicii subordonate. Mă axez pe direcţionarea din bugetul Argeşului a unui procent mai mare pentru sănătate. Ştiţi că la rectificare, la nivel naţional au mai fost daţi nişte bani pentru sănătate, dar bugetul CJ pentru sănătate a rămas la fel ca cel de anul trecut, nefiind indexat cu inflaţia. 

Am intrat în CJ Argeş pe lista PDL, dar am în spate cultele neo-protestante care m-au împins la această candidatură. Vreau să lupt în CJ pentru egalitatea privind ajutorarea diferitelor culte religioase recunoscute de stat. Şi chiar au început să apară nişte proiecte la care am găsit deschidere din partea CJ."

Spuneam că este interesant faptul că Tică Manuel aparţine cultului neo-protestant. Iată de ce: se ştie că o coagulare socială de tip religios este foarte serioasă, atare comunităţi fiind deosebit de unite. Acest lucru ar putea avea, la un moment dat, o pondere politică uriaşă. Dacă în Argeş sunt 10.000 de neoprotestanţi, voturile lor ar putea schimba multe. Să ne gândim la asta!  

  

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU