The Best bookmaker bet365

Menu

Fundaţia LUMINĂ ÎN SUFLET, alături de sinistraţi

Pe fiecare canal tv sunt rulate imagini, statistici inserate în prognoze meteo îngrijorătoare. Cu cât orele trec cu atât lucrurile devin mai critice, iar din teren reporterii transmit veşti sumbre.

Sub apă dispar case, animale, drumuri, sate întregi, speranţe şi amintiri, chiar şi vieţi.

La nivel naţional statistica se prezintă astfel: 3 morţi, 1800 sinistraţi, 99 de locuinţe devastate. În Argeş, aproape 400 de case inundate şi 470 de oameni evacuaţi.

Veştile ajung şi la noi, Fundaţia Lumină în Suflet… şi, instinctual, punem mâna pe telefon. La Bascov situaţia este sub orice critică. Ne suim în maşini, mai dăm căteva telefoane şi deja ne-am strâns un grup, unul care-şi doreşte să aibă putere cât o mie, dar îşi găseşte resurse în câteva inimi mari şi mâini care nu se tem de muncă.

Casa unde am ajuns fusese ridicată cu trudă de o familie frumoasă şi harnică. În curte mama, tata şi fiul erau înmărmuriţi de neputiinţă. 

Ne tragem cizmele în picioare, ne suflecăm mânecile şi după câteva minute în care ne-am făcut curaj, am început să scoatem totul la lumină.

Este înfiorător să vezi atâta muncă sub nămolul care înhăţase tot, fără suflet şi fără conştiinţă. Ochii ni se umezesc atunci când în toată acestă scenă de coşmar vedem mama cum încearcă să salveze amintiri de suflet constând în fotografiile cu familia.

Se face seară şi parcă situaţia devine ceva mai optimistă. Reuşim chiar să smulgem un zâmbet de pe chipul mamei. O să fie bine, familia aceasta o să fie bine.

Noi nu am făcut lucruri ieşite din comun, noi doar am fost acolo. Mai multe mâini puse la treabă şi mai multe inimi care bat în sincron, au dat speranţă unei familii.

Aceasta este povestea unei familii din comuna Bascov. Noi vrem să arătăm, nu vrem să epatăm.

Cei care vor să se alăture demersului nostru de a ajuta familiile sinistrate din judeţul Argeş cu haine, electrocasnice, materiale de construcţii, sanitare, pături, apă potabilă sau orice alt lucru necesar la casa omului, ne pot contacta la numărele de telefon: 0745.318.888 şi 0755.154.492, iar pentru cei care doresc sa doneze bani o pot face în contul bancar: RO03 RNCB 0022 1008 2358 0001 [lei] deschis la BCR Piteşti.

Mulțumim această cale tuturor pentru orice gest pe care veţi dori să-l faceţi prin intermediul Fundaţiei Lumină în Suflet.

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU