The Best bookmaker bet365

Menu

Persoanele cu dizabilităţi au nevoie de ACCES ŞI EGALITATE PE PIAŢA MUNCII. Galerie FOTO

Astăzi s-a derulat în sala de conferinţe a Hotelului “Victoria” din Pitești, conferinţa interactivă cu titlul “Accepta-ma! Acces si egalitate pe piata muncii”.

Conferința s-a adresat angajatorilor, pe care-i informează asupra situației profesionale a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile și a avantajelor legislative, vizând totodată și identificarea unor măsuri alternative de ocupare cu accent pe flexibilitate și mobilitate.

"Prin implementarea acestui proiect ne propunem integrarea pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile, în special a populaţiei rrome, a persoanelor cu dizabilităţi , a tinerilor peste 18 ani care au părăsit sistemul de stat de protecţie a copilului, din Regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia" - aceasta a fost ideea de bază enunţată în cadrul conferinţei.

Obiectivul general al proiectului constă în facilitarea accesului egal la educaţie, ocupare şi la dezvoltarea unei cariere a rromilor, a tinerilor ce au părăsit sistemul instituţionalizat de protecţie a copilului,  cu ajutorul unui set integrat de măsuri de informare, formare şi formare şi promovare.

Proiectul este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor umane 2007-2013, "Investeşte în oameni".

Cei care au susţinut conferinţa sunt:

Simona Roman - manager de proiect

Laura Barbu - expert campanie de informare şi sensibilizare Centro de Estudios Infer SL

Adela Gogoaşe - coordonator proiect

Claudia Ghiţulescu - expert campanie informare şi sensibilizare DAGPS Argeş

Ionuţ Neacşu - expert campanie informare şi sensibilizare Fundaţia Lumină în Suflet

Simona Chiriţescu - Fundaţia Lumină în Suflet

Petre Livezeanu - inspector şcolar, expert învăţământ special şi minorităţi

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU