The Best bookmaker bet365

Menu

Disperarea angajaţilor de la Arpechim trebuie luată în serios! Un om s-a spânzurat!

Inexistenţa soluţiilor pentru oamenii care urmează a fi disponibilizaţi dă naştere unor tragedii fără seamăn!

Ieri, s-a spânzurat unul dintre angajaţii de pe Platforma Petrochimică Bradu.

Omul se numește Mihai Buțan, avea 57 de ani, era inginer și auzise că se pregăteşte un val de disponibilizări.

Din această cauză, intrase, se pare, într-o stare de depresie. Omul fusese la medicul de familie și acesta-i recomandase să meargă la psiholog, dar nu se dusese.

Ieri, a decis să încheie socotelile cu viața, după ce a aflat că e unul dintre cei care urmează să fie dat afară.

Semnale de alarmă privind situaţia de la Arpechim au tot existat!

Reamintim că, la începutul lunii septembrie, a avut loc o grevă a foamei la Arpechim, câţiva muncitori alegând să protesteze în acest fel împotriva deciziei de a se desfiinţa serviciul de pompieri şi de a lăsa destul de mulţi oameni pe drumuri. 

Nu ştim dacă greva de acum o lună - important semnal de alarmă pentru ceea ce se întâmplă pe platformă - a fost luată în serios. 

Îi atragem atenţia ministrul Andrei Gerea că ar putea ajuta enorm dacă, pe viitor, indiferent de situaţie, ar răspunde telefoanelor celor disperați de situația tot mai sumbră în care se află, pe platforma Petrochimică Bradu. Aceştia au spus, în repetate rânduri, că au nevoie să fie ascultaţi de autorităţi.

Purtătorul de cuvânt al PNL Adrian Miuţescu a făcut, la rândul său, o declaraţie: "Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească! Regret enorm că negestionarea corespunzătoare a situaţiei de acolo a putut genera o astfel de tragedie! Sper ca cei responsabili să ia măsuri ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple! Probabil că toate semnalele de alarmă pe care le-au tras angajaţii de pe platformă, în decursul timpului n-au fost luate în serios!"

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU