The Best bookmaker bet365

Menu

Ce angajaţi ai statului au interdicţie să-şi deschidă cont pe Facebook?

La urechile noastre a ajuns un zvon pentru care nu băgăm mâna în foc, dar care merită scris.

Observându-se că politicieni de tot soiul şi de toată mâna, angajaţi din administraţia publică locală, şefi de cabinet, purtători de cuvânt şi poliţişti se exprimă pe internet - în special pe Facebook - umblă zvonul că jandarmilor şi pompierilor li s-a sugerat să nu-şi facă conturi pe această reţea de socializare.

Acest zvon nu poate fi, deocamdată, verificat.

Închipuiţi-vă că nu poţi întreba un superior:

-Bună ziua, este adevărat că aţi sugerat subalternilor să semneze că nu-şi vor face niciodată cont pe marea reţea de socializare?

Nimeni n-ar răspunde:

-Da, evident! Sigur că e adevărat... Ne temem să nu fie vreunul luat de val şi să scrie pe acolo ce nu trebuie, aşa că luăm măsuri...

De asta dăm totul cu titlu de zvon.

Persoane sus puse se tem, oare, să nu scape situaţia de sub control în cazul în care se vor confrunta cu fel de fel de consideraţii libere, formulate şi pe urmă aruncate în mediul on-line de către angajaţi ai statului care lucrează în structuri speciale?

Dacă acest zvon conţine un grăunte de realitate, se pot deschide noi discuţii. În ce măsură se poate pune presiune pe cineva să-şi deschidă sau nu cont pe Facebook, în condiţiile în care aceasta este o reţea publică de socializare, iar abonamentul la internet este făcut în nume propriu?

Au început să se teamă să nu circule informaţii să le spunem confidenţiale?

Au început să se teamă că se formează grupuri disidente de acţiune?

Au început să se teamă că vor ieşi la iveală situaţii să le spunem incomode?

Vom vedea dacă astfel de întrebări se vor pune în viitor.

Deocamdată Facebook-ul este un mediu de comunicare greu controlabil. Şi întrebarea principală este dacă va ajunge, la un moment dat, să fie controlat. 

 

 

Share

The best bookmaker bet365.artbetting.co.uk

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU